ANAÏS GIBERT ( EN-CALMA I EN-FORMA )

Hola! Sóc l’Anaïs i m’encarrego de dirigir EN-CALMA, les classes de ioga d’Ennatura’t, i també l’EN-FORMA a les Borges del Camp. La gent diu que sóc una persona molt dinàmica, somrient i positiva. M’encanta de fet relacionar-me i conèixer a gent nova!

Sempre he estat una persona molt activa i l’esport ha estat una part important en el meu dia a dia. Vaig practicar atletisme durant 10 anys, també rugby i, més recentment, running en asfalt i trail-running. És en aquesta última pràctica esportiva on he trobat la combinació perfecte entre l’esforç físic i la connexió amb la natura.

Vaig començar a practicar ioga l’any 2013 durant un viatge a Àsia i em vaig enamorar completament d’aquesta disciplina. Acostumo a ser una mica hiperactiva i el ioga m’ajuda a reenfocar-me, a relaxar-me i a estar una mica més en el present. La curiositat em va portar a provar molts estils de ioga, però els meus preferits són el hatha ioga i el ying ioga, que m’ajuden a baixar el ritme. La meva àsana preferida (postura) és l’Anjaneyasana, la lluna creixent.

Actualment, també estic en procés de completar un grau superior d’ Animació Socio-esportiva per ampliar els meus coneixements i habilitats.

Al llarg dels anys he realitzat una formació bàsica de professora de ioga a Austràlia, al Byron Ioga Center (Yoga Teacher Training de Yoga Alliance a Byron Bay. Més tard, instal·lada a Barcelona, vaig seguir formant-me i especialitzant-me en el ioga pre i post natal a Mandiram Escola de Ioga. També m’he format en Ying Yoga a Yoga & Yoga Barcelona.

El que més li agrada de poder guiar en la pràctica del ioga a totes les ennaturades és el fet de fer-ho a l’aire lliure, envoltades de natura. I sempre, sempre….des del cor i amb tota la humilitat.

ANGÈLICA SOLÉ ( EN-ACTIU )

Hola! Jo sóc l’ Angèlica, menorquina de naixement i amb arrels reusenques. Formada en Educació Física i en Fisioteràpia.

Al llarg de la meva vida l’activitat física ha estat sempre com la meva “salvació”: la bici, la natura i, més recentment, el ioga i la meditació. També m’encanta llegir (assaig, novela,…) i fer el mandra amb la meva parella. I, és clar, també el menjar ben merescut.

Formo part d’una cooperativa de salut que es diu Tracta’m i, des de fa 14 anys, em dedico a l’àmbit de moviment per la salut, individualment i en grup.

El meu lema, “el moviment és vida”