Sessions en les que es treballa globalment tant les capacitats cardio-vasculars com la tonificació muscular partint de diverses metodologies i mitjançant diversos tipus d’exercicis.

És molt important el fet d’adaptar aquests exercicis a cadascun dels participants tenint en compte l’estat de forma del que partim, patologies prèvies, les nostres capacitats,…hi ha per tant un treball individualitzat per a que dia a dia notem el progrés i la millora.

La intensitat i els resultats seran directament proporcionals a les ganes i la motivació que hi posem, que de ben segur seran moltes. No sols ens focalitzarem en la correcta execució de l’exercici sinó que també afegirem altres elements per tal que gaudim al màxim de la classe.

Un deixem un exemple de sessió perquè puguem fer-vos a la idea i animar-vos a provar-ho en persona!

  • entrenaments on es combinen exercicis que farem utilitzant el propi pes i la tècnica de carrera per treballar factors com l’equilibri, la coordinació, la força….
  • circuits de diferents exercicis on treballarem en base a repeticions en uns intervals que poden anar dels 20 al 60 segons. Entre aquests intervals hi haurà sempre un descans actiu o passiu, segons el tipus d’exercici.
  • jocs cooperatius, de coordinació, de competició…per divertir-nos com quan erem petits/es i amb els quals farem equip!

Durant el CONFINAMENT, hem pogut mantenir les classes d’EN-FORMA de forma virtual mitjançant classes en directe via plataforma, així que ho tenim tot preparat per si (i tant de bo sigui que NO!!!) ens haguéssim de tornar a quedar a casa.