Marxa nòrdica per a tothom

Un anys més, ENGANXA’T ALS BASTONS!

Enguany, el Servei d’Esports de la Diputació de Barcelona i en col·laboració amb diversos municipis de la província de Barcelona (fora de la seva àrea metropolitana) ha tornat a organitzar el CIRCUIT DE CAMINADES DE MARXA NÒRDICA PER A TOTHOM.

Aquesta, és una activitat NO COMPETIVA i a l’ABAST DE TOTHOM que es dirigeix a totes les persones majors de 6 anys que vulguin gaudir d’una matinal de diumenge realitzant exercici físic d’intensitat moderada, en companyia de la família i/o de les amistats.

L’any passat Ennatura’t vam ser qui és va fer càrrec tant de l’organització i coordinació dels tallers de marxa nòrdica previs a la caminada que s’ofereixen a tots els participants com també dels tallers de jocs infantils que es van dur a terme amb els infants i les seves famílies al tornar de la ruta més curta. També vam col·laborar en l’acompanyament i suport durant les rutes als tècnics i voluntaris del diferents municipis perquè tot sortís el millor possible.

Enguany, també ens podeu trobar organitzant i coordinant l’activitat juntament amb el nostre fantàstic equip d’instructores de marxa nòrdica.

Així doncs, és un plaer i molt satisfactori comprobar com cada cop son més els i les qui s’enganxen als bastons de marxa nòrdica i també de veure circuit rera circuit cares conegudes que repeteixen i gaudeixen tant dels tallers com de les rutes.

Orgulloses de la feina ben feta i agraïdes de formar part d’aquest gran projecte!

Si necessiteu més informació o us voleu apuntar a les caminades que encara hi ha pendents aquest any, us deixem l’enllaç amb tota la INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS ACTIVITAT.