ENNATURA’T és un somni fet realitat

Els nostre somni era poder oferir un espai on sentir-se còmode fent exercici, on no hi hagués paret ni sostre delimitador, on cada respiració i cada mirada estés envoltada de bellesa i naturalesa, on poder acompanyar a totes les persones que no troben aquell esport o exercici que els motivi, el trobin… i ara estem vivint aquell somni gràcies a la gran i preciosa comunitat que ens envolta!

ENNATURA’T, S.C.C.L. és una cooperativa dedicada a oferir diferents tipus d’activitats relacionades amb l’exercici físic a l’ AIRE LLIURE, preferiblement a la natura. Les nostres activitats estan dirigides a tota mena de públics (des dels 3 anys) i engloben diferents pràctiques i metodologies d’exercici física amb la voluntat d’extreure’n els aspectes més funcionals d’ acord amb les necessitats del cos humà i així treballar en perfecta sinergia amb les activitats del dia a dia.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es esport.jpg

EXERCICI

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es aire-lliure.jpg

AIRE LLIURE

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es grup.jpg

EN GRUP

Editar imagen

RESPECTUÓS

Aquest vídeo el vam fer el passat 6 de maig – estant confinades- per celebrar el primer aniversari d’Ennatura’t. Les nostres usuaries ens expliquen què és Ennatura’t per elles/s.

ENTRENAMENT ADAPTAT a cada usuari

Marxa nòrdica, entrenaments funcionals, entrenaments personals, …

Prioritzem els entrenaments funcionals, és a dir, aquells entrenaments útils pel dia a dia i el desenvolupament i rendiment esportiu.

AIRE LLIURE preferentment en un entorn natural

Els parcs urbans, els camins i la natura que envolta els nostres pobles i ciutats.

Als beneficis propis de l’activitat física cal afegir-hi els efectes terapèutics que obtenim pel fet d’estar en contacte directe amb la natura.

EN GRUP volem crear comunitat, volem fer equip

ENNATURA’T també aporta un component socialitzador fent que no només ens ho passem bé practicant esport, sinó que alhora anem construint una xarxa de gent amb qui compartir objectius, aficions, converses i per sobre de tot, rialles.

Entre els nostres projectes està el de crear ben aviat “Amics Ennaturat” on, per 30€ a l’any els seus membres/socis podran gaudir de les següents avantatges:

  • Obsequi de benvinguda
  • Descomptes en les activitats formatives (cursos d’iniciació, classes particulars…).
  • Descomptes en la compra i lloguer de material.
  • Descomptes en totes les sortides i activitats organitzades per ENNATURA’T.

RESPECTUÓS tant amb l’entorn com amb les persones

ENNATURA’T neix des del respecte al medi ambient, fomentant el despertar d’una consciència col·lectiva aplicada a tots els àmbits de la vida, no només a l’exercici físic.

Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món.

Eduardo Galeano