Totes les activitats d’EN-TRENA estan basades en l’entrenament funcional.

L’entrenament funcional engloba diferents tipologies d’exercicis en els que, mitjançant moviments bàsics i quotidians, utilitzarem el propi pes i, de forma ocasional, algún element extern per treballar la força, el to muscular, millorar la resistència i la coordinació.

En els nostres entrenaments cadascú regula la intensitat que li vol donar al treball, buscant sempre, l’augment d’aquesta per notar resultats i millorar la forma física.

L’objectiu principal serà treballar per millorar la força, la resistència i l’amplitud de moviment de forma totalment individualitzada i adaptada a cada participant.

EN-PERSONA

Entrenaments on i quan vulguis. Entrenament personal, individual o en parella on planificarem els teus entrenaments per tal d’aconseguir els objectius de condicionament físic i millora de la salut que plantegem.

Entrenaments de càrdio i força per millorar l’estat de forma, sentir-te millor, perdre pes, guanyar musculatura o pes, etc.

Entrenaments de marxa nòrdica si estàs recuperant-te de tractaments oncològics o d’altres.

També et preparem entrenaments per assolir els propòsits en el món del running: acabar curses o millorar els teus temps. Presencial i en línia.

🌱Comença el curs amb nosaltres! Ennatura’t i planta la llavor pel canvi!

EN-FORMA

Entrenaments funcionals de mitja/altra intensitat amb circuits i combinació d’exercicis. Entrenaments Tabata i/o HIIT (High Intensity Interval Training)  alternant pics d’alta intensitat amb petits períodes de recuperació. Extenuant, divertit i molt efectiu per a millorar la teva forma física ràpidament.

Et deixem l’enlla d’un video explicatiu on trobaràs què és i què fem a les sessions d’EN-FORMA.

EN-RUN i EN-RUN TRAIL

Correm en grup per l’ entorn de la nostra ciutat amb l’objectiu de passar-ho bé i millorant la forma. Algunes dies practiquem tècnica de carrera, d’altres fem entrenaments de sèries i també sortides de carrera contínua amb exercics específics per a l’enfortiment de la musculatura implicada: enfortir cames, core, exercicis pliomètrics, d’equilibri, …

Et deixem l’enlla d’un video explicatiu on trobaràs què és i què fem a les sessions d’EN-RUN i EN-RUN TRAIL

EN-CORE

Treballem de la musculatura profunda del tronc (CORE) per millorar l’estabilitat, el control i la percepció corporal alhora que aprofundim en la tècnica postural per a la prevenció i millora del mal d’esquena, cervicals, etc.

Et deixem l’enlla d’un video explicatiu on trobaràs què és i què fem a les sessions d’EN-CORE.

EN-BICI

Cycling o spinning a l’aire lliure per l’ entorn de la nostra ciutat amb l’objectiu de millorar la capacitat i resistència cardiovascular mentre pedalem pel nostre entorn i realitzem una activitat sense impacte i apte per gairebé tothom.

*assegurança no inclosa en l’activitat

Et deixem l’enlla d’un video explicatiu on trobaràs què és i què fem a les sessions d’EN-BICI.

BENEFICIS principals dels entrenaments funcionals;

  • Facilita la crema de greix: Ens ajuda a cremar greix i al mateix temps a millorar la força i tonificació dels músculs, així com la resistència i l’augment del metabolisme.
  • Higiene postural: La quantitat d’accions que portem a terme en el nostre dia a dia, així com l’estrès o un ritme de vida massa ràpid ens porten a postures incorrectes que poden acabar derivant en desequilibris musculars. Introduir l’entrenament funcional en la nostra rutina afavoreix la correcció de les males postures i els possibles desequilibres de grups musculars.
  • Millora l’estabilitat del cos; El treball en cada sessió de la flexibilitat, l’equilibri, la mobilitat i l’entrenament de força és una combinació ideal que atorga al nostre cos una estabilitat que deriva en l’enfortiment i tonificació muscular, fet que repercuteixen directament en un millor estat de salut.
  • Complement esportiu: realitzar entrenaments funcionals de forma regular és un complement ideal per a tenir una bona salut. La seva pràctica ens ajuda a millorar la relació entre el sistema nerviós i el musco-esquelètic obtenint com a resultat uns patrons de moviments ràpids, de reacció i amb un gran abast.
  • Redueix la probabilitat de patir lesions: més enllà de la correcció postural i tots els beneficis que això comporta també ens ajudarà a evitar futures lesions. El fet d’imitar els moviments de l’entrenament en el seu dia a dia i a la inversa afavoreix que s’enforteixin músculs i articulacions, fet que redueix notablement el risc de lesió.
  • Beneficis socials: fer activitats en grup i amb persones que comparteixen les nostres aficions té importants beneficis a nivell emocional i social. L’exercici col·lectiu com el que us proposem afavoreix les relacions inter-personals i, més enllà de beneficis físics i esportiu, genera també un important sentit de pertinença a un grup amb unes mateixes aficions que ens motiva a seguir practicant regularment la nostra activitat preferida.