Les fundadores d’ENNATURA’T som dues dones emprenedores, amants de la natura, de viatjar, entusiastes de l’esport, l’activitat física i la vida en general …⠀

Som l’Elisabet i l’Helena i som germanes.  Sempre hem compartit l’afició per la natura, l’excursionisme i l’esport en general… El camí personal de cadascuna, les ganes de compartir aquesta passió i de tirar endavant un projecte d’esport i de salut ens ha portat a crear Ennatura’t.

El nostre somni és transmetre-ho i fer-ho arribar a tothom que s’hi vulgui apuntar.


Helena Sirisi Calero

Co-fundadora d’Ennatura’t. Tècnica Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva. ROPEC: 031352 .

helena@ennaturat.cat

Jo sóc l’Helena i dirigeixo les sessions d’EN-FORMA, EN-RUN, entrenaments personals i ENNATURA’T KIDS!

L’esport per mi és vida, és alegria, és teràpia, és benestar. És la meva passió alhora que la pràctica que em porta a un espai interior, a una consciència del cos, de la ment i del tot. Podríem dir que és la meva meditació.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Viatjar és l’altre gran passió que tinc. Carregada amb una motxilla, a vegades sola, altres vegades acompanyada. Sempre amb el cor i els ulls ben oberts per no perdre’m els paisatges extraordinaris que el nostre planeta ens regala. Conversant i convivint amb habitants d’arreu. Jo penso que les persones som bones per naturalesa i que la naturalesa en estat pur és increïblement bella.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
La inquietud per aprendre coses noves i l’amor pel món i els éssers que hi convivim ha fet que cada dia sigui més conscient de l’impacte que les nostres accions generen. Estic convençuda que entre totes/s podem generar una societat on l’amor i el respecte siguin els protagonistes.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Em descriuen com una persona enèrgica i vitalista. Positiva i inconformista. Arquitecte de vocació i professió. Tècnic Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva de hobby alhora que professió.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
M’encarrego de la programació, preparació i realització de l’entrenament funcional i personal: d’EN-TRENA i d’ENNATURA’T KIDS. També de la comunicació, difusió i de la imatge gràfica.

@hel_si_ca

Sota un arbre de Pamplona, fent el Camí de Sant Jaume sola i en bicicleta, vaig escriure una nota, una resposta a una pregunta que feia temps que em formulava,…, un somni.

Ara aquest somni té nom, Ennatura’t, i és realitat.


Elisabet Sirisi Calero

Co-fundadora d’Ennatura’t. Tècnic Esportiva en Marxa Nòrdica per la FEEC. ROPEC: 034819.

elisabet@ennaturat.cat

Jo sóc l’Elisabet i dirigeixo les sortides d’EN-MARXA (marxa nòrdica)! També m’ocupo de la gestió del nostre petit projecte.

Com que el món no para de girar i la vida dóna moltes voltes, ja fa un temps vaig decidir llençar-me a la piscina i fer un canvi de rumb professional cap allò que més m’omple i em fa feliç: la natura, l’esport i seguir aprenent coses noves, una combinació quasi perfecta! També vaig aprofitar per rescatar un vell somni i posar-me a estudiar el grau d’Antropologia i Evolució Humana a la @Uocuniversitat @Universitaturv , uns estudis amb els que he après i he gaudit de valent.

Tant de l’antropologia com de l’evolució humana n’he après un munt de coses i m’han ajudat a reafirmar, amb bona base científica, que l’ésser humà a la natura, i en moviment, és com més bé està. De fet, n’estic convençuda que l’Homo sapiens necessita la NATURA per viure en plenitud. És el nostre punt d’equilibri i és important tornar a les nostres arrels per sentir-nos millor.

Compartir les sortides a la NATURA amb la família i els amics és un dels meus hobbies preferits…i poder fer d’aquesta afició una professió, em fa sentir realment una privilegida.

Fa anys que practico el senderisme i poc a poc sortir a caminar s’ha convertir en la meva teràpia i en una passió. La curiositat per provar coses noves em va portar a introduir-me en el món de la marxa nòrdica i m’he anat formant fins a ser: Tècnica Esportiva Nivell I en Marxa Nòrdica per la @FEEC i l’ Escola Catalana de l’ Esport, Instructora d’ONWF- World Original Nordic Walking Federation, instructora nivell 1 d’ENWA, instructora de Pilatwalk i Guia Intèrpret de Natura @NaturalWalks .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Diuen que sóc generosa, molt observadora, positiva i cul inquiet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I aquest és el camí que ens ha portat a Ennatura’t… les ganes de compartir aquesta passió amb vosaltres i de tirar endavant un projecte d’esport i de salut!

M’encarrego de la programació, preparació i realització de les sessions, sortides i formacions d’EN-MARXA (marxa nòrdica). I també d’una part de la gestió, la relacionada amb els números.

@esirisi

Ennatura’t és el sender al qual m’ha portat la vida i pel que m’agradaria fer camí al vostre costat. Un desig fet realitat.