LES NOSTRES ACTIVITATS

EN-MARXA

Marxa Nòrdica o Nordic Walking

La Marxa Nòrdica o Nordic Walking, és la pràctica esportiva en la que al treball de cames que fem al caminar li afegim uns bastons específics que ens ajudaran, mitjançant l’impuls, a activar la major part de la musculatura del tronc superior, resultant així una pràctica esportiva molt complerta i amb clars beneficis per a tots nosaltres.

EN-TRENA

Entrenaments Funcionals

Diferents tipus d’entrenament basats en l’entrenament funcional. L’ objectiu és treballar i millorar força, resistència, amplitud de moviment, coordinació, equilibri,… mitjançant exercicis de diferent intensitat i totalment adaptables a la condició física de cadascú.

ENNATURA’T KIDS

Escoleta de Trail

“EN-KIDS” és un activitat extraescolar on a partir de l’Escola de trailrunning ens dirigim a tots els infants i adolescents de P5 fins a 4t d’ESO que vulguin gaudir del seu temps lliure jugant i fent esport en el medi natural.

ALTRES

Entrenament personal, formació, etc

Busques un objectiu concret o t’has marcat un nou repte i necessites assessorament i una preparació personalitzada ? Tens una empresa i t’agradaria contribuir també en el benestar físic i emocional dels teus treballadors? Vols implementar la marxa nòrdica al teu centre sanitari? Contacta’ns i preparem un pla a mida per a vosaltres!


HORARIS OCTUBRE

Ennaturat Reus

RECORDA!!! A partir del 20 de Setembre tornen també les sortides MATINALS de marxa nòrdica, els DILLUNS, DIMECRES I DIVENDRES de 9 a 10:30 h.

Si no t’encaixen els nostres emplaçaments i horaris, envia’ns un correu electrònic o whattsup amb el teu SUGGERIMENT DE NOU HORARI o EMPLAÇAMENT i mirarem de tirar-ho endavant si aconseguim formar grup !!!


AGENDA

Curs d’iniciació a la marxa nòrdica

Dissabte, 7 de Novembre
Horari: de 09:30 a 12:30 aprox
On: Reus – Boca de la Mina (davant Escola Mogwli)
Preu: 20 € (inclou assegurança i préstec bastons marxa nòrdica)
Distància: 6 km
Dificultat: fàcil
Inscripcions: hola@ennaturat.cat o al 679.99.69.51

Places limitades. Reserva la teva i no et quedis sense!!!

Activitat subjecte a les mesures PROCICAT vigents en la data del curs.


Cal portar aigua, roba còmode i calçat adequat.

Sortida descoberta del patrimoni. Mas d’en LLort, els Ecosistemes de l’art rupestre.

Diumenge, 21 de Novembre
Tipus de sortida: matinal llarga (trobada a les 8:00h a Reus i 9:00 a Rojals, Corral de la Marieta)
Preu: 15 € (12€ clientes/s Ennatura’t)
Distància: 9 km
Desnivell acumulat: 280 metres
Dificultat: mitjana
Inscripcions: hola@ennaturat.cat o al 679.99.69.51

Aquest cop, i sota el guiatge de la cooperativa El Reboll, us proposem una caminada interactiva en la que recorrerem les capçaleres de la gran Vall de Montblanc. Durant el recorregut coneixerem tres balmes que van servir d’aixopluc als habitants de la zona i es convertiren també en santuaris artístics en un període que aniria des del Paleolític final i el Neolític-Edat de Bronze, és a dir, fa aproximadament de 12000 a 4000 anys enrere. Durant la ruta anirem realitzant diverses parades als punts més rellevants relacionats amb les expressions d’art rupestre i també fixant-nos en el paisatge i els éssers vius que van poblar aquesta zona des del el període en que caçadors-recol·lectors i també comunitats de pagesos i pastors van realitzar les pintures rupestres.

Material recomanat: Roba i calçat adequat per caminar per la muntanya. Aigua i esmorzar. Trobarem tres fons a l’anada on podrem reomplir l’aigua, però a la tornada no hi ha fonts. Bastons de marxa nòrdica.

Places limitades a 14 participants. Reserva la teva plaça i no et quedis sense!!! 😊👋

P.d. Amb l’inscripció a la sortida s’inclou l’entrada gratuita al Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre de les Muntanyes de Prades, a Montblanc la mateixa tarda o un altre dia dins horari del CIAR

REGALA ENNATURA’T!!!

Regalar o regalar-te activitat física a l’aire lliure és regalar SALUT i BENESTAR. No t’ho pensis dues vegades, i…


CONSULTA’NS I BUSQUEM EL REGAL QUE MÉS ENCAIXI! SORPREN AMB UNA EXPERIÈNCIA ENNATURA’T!!!

Som l’Elisabet i l’Helena i som germanes.

L’afició i amor per la natura, l’excursionisme i l’esport ens ha portat a crear Ennatura’t i el nostre somni és transmetre aquest amor i fer-lo arribar a tothom que es vulgui ennaturar.

+ sobre nosaltres


CONEIX ENNATURA’T

+