#DónaVidaaReus

El dia 14 de març el President del Govern espanyol va declarar l’estat d’alarma i des d’aquell dia moltes activitats van haver de parar la seva activitat per tal de frenar l’emergència sanitària que estem vivint arreu del planeta.

Molts serveis, no tan sols els comerços, ens hem vist obligats a “baixar la persiana”.

En el nostre cas, hem cancelat les activitats de marxa nòrdica (EN-MARXA) i la nostra Escoleta de Trail (ENNATURA’T KIDS). Les sessions d’entrenament funcional (EN-TRENA’T) les hem mantingut via online, tot i no ser el mateix que fer les activitats en els parcs de Reus.

Com nosaltres, molts altres professionals amb negocis a Reus han passat per situacions similiars, i en molts casos, sense poder recorrer tampoc a cap ajuda pública.

Aprofitant la celebració del Dia del Treballador hem publicat, juntament amb una quarentena d’altres emprenedores i emprenedors de la nostra ciutat, un vídeo fet amb el cor, amb amor a Reus i a totes i tots els que hi convivim.

Té voluntat d’ emocionar i que aquest sentiment amor ens porti a reflexionar sobre QUIN REUS VOLEM a partir d’ara. Vols una ciutat amb locals tancats, amb despatxos buits, amb emprenedors/es parats per les condicions econòmiques?

Nosaltres ho tenim clar. VOLEM UNA CIUTAT PLENA DE VIDA!

Carrers, parcs, places, petits comerç, restauració, centres de fisioteràpia, de venta de productes ecològics i de proximitat, … TOTS PLENS DE VIDA I ALEGRIA!

Ens ajudes a fer-ne difusió? Segur que hi veuràs cares conegudes
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gràcies especialment a l’edició de Roger Garola @garola_reus i a les idees aportades per l’Anna i el Carles del Centre de Fisioteràpia Return to Play @r2p_fisioterapia que, juntament amb nosaltres, hem creat i realitzat aquest projecte tant bonic!

També ens agradaria que ens expliqueu què us agrada de la nostra ciutat, quins establiments i serveis són els vostres preferits … expliqueu-nos, què us agrada de Reus?

Us deixem links a entrevistes arran de la notícia:

https://cadenaser.com/emisora/2020/05/04/radio_reus/1588586565_083173.html

#donavidaareus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *