Marxa nòrdica en família

Collbató, 6 de març 2022

Aquest passat diumenge va arrencar el cicle de 10 caminades de MARXA NÒRDICA EN FAMÍLIA. Aquesta és una activitat organitzada per la Diputació de Barcelona i de la qual tenim l’encàrrec de dirigir i dinamitzar.

Taller de marxa nòrdica obert a tots els participants

El tret de sortida ha estat a Collbató, just als peus de les màgiques i sorprenents muntanyes de Montserrat.

En col·laboració amb l’Ajuntament de Collbató, i tot i la inestabilitat del temps (algunes estones, amb pluja i tot) es va tirar endavant aquesta iniciativa que preten fer arribar les virtuts i els beneficis de la marxa nòrdica a tots els participants, dels mes petits fins als mes grans.

Tenim per davant un total de 9 caminades mes al llarg d’aquest 2022. Us deixem l’enllaç i el calendari d’inscripcions per si us animeu a conèixer noves rutes i senders amb molt d’encant!

Enllaç pròximes caminades i inscripcions

L’activitat és gratuïta i solidària, ja que amb l’ inscripció es demana als participants la col·laboració amb una aportació de menjar al banc d’aliments.

No volem acabar sense presentar-vos a l’equip Ennatura’t que trobareu al capdavant de l’activitat. Elles son la Montse de @apasdenordic, la Laura de @nordicwalkinggava i l’Anabel de @nw_impuls ( o el David de @nordicwalkinggirona en algunes caminades ). Entre totes ens encantarà poder donar a conèixer aquest esport tant complert i saludable, el mitjà ideal per descobrir territori.

Equip Ennatura’t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *