Marxant i pedalant entre camps florits

Gaudint amb les bicis i els bastons de la primavera primerenca a la Ribera d’Ebre

Aprofitant que començava l’esclat de colors als camps d’arbres fruiters, hem fet uns quants quilòmetres per anar a fer marxa nòrdica i una bona pedalada a la Ribera d’Ebre.

Una experiència molt gratificant i totalment recomanable!

El passat dissabte 11 de març un grup nombrós de marxaires i una bona colla de ciclistes ennaturats, vam posar rumb a la comarca riberenca per gaudir amb els cinc sentits del seu paisatge.

Marxa nòrdica entre flors

Tot fent marxa nòrdica vam fer una ruta de poc més de 9 quilòmetres i gairebé sense cap desnivell per camins rurals que ens van portar enmig de camps de conreu.

Tot i que enguany la floració s’ha retardat i no vam gaudir de la seva plenitud, ja hi havia en molts camps les primeres flors, preludi del gran espectacle.

Pel GR-99, conegut com el Camí de Sirga, vam arribar fins a la vora del Riu Ebre i allí vam avançar una estona per la seva riba.

El dia va ser esplèndid, amb un bon sol i un punt de vent que es deixava notar sense molestar.

Hi havia alguns camps ben florits, i vam anar parat a fotografiar-los per a tenir un bon record.

Un bon esmorzar a recer d’un antic pas elevat d’aigua ens va donar l’energia per continuar una estona més en aquesta passejada tant agradable.

Vam acostar-nos també a la vora del riu Ebre a veure com baixava, i déu ni do amb quina força ho feia.

Vam fer també la foto de grup, una bona colla!

Foto de grup

En-bici per la Ribera d’Ebre

La secció ciclista d’Ennatura’t van gaudir també d’un matí espectacular de pedaleig.

Van fer una volta de 30 quilòmetres amb uns 300 metres de desnivell. Ruta va discorre entre paisatges molt variats, tot descobrint la geografia de la comarca i posant nom a les muntanyes que veien a l’horitzó.

Un bon vermut a la voreta del riu

Tot i que els presseguers no estaven en la seva màxima floració, la barreja d’entorn, la companyia i l’esport van ser una bona combinació i ens van deixar amb ganes de continuar descobrint territoris tant propers i tant poc concorreguts.

Molt contentes de la bona acollida de l’activitat, un plaer descobrir territoris tant ben acompanyades! Fins la propera!