Sortida de tarda a Mont-roig

Juliol 2020

Tot i la calor de les tardes de Juliol, ens agrada molt gaudir dels dies llargs i en especial de la llum del capvespre…així que un grup força nombrós de marxaires vam quedar a Mont-roig per a fer una ruta molt interessant i resseguir un dels camins que entre camps d’ametllers, oliveres i garrofers ens porta fins als peus de la muntanya de l’Areny, on remuntem pel Camí dels Carlins que amb la seva característica sorra vermellosa va resseguint l’Areny fins a deixar-nos als peus de la Muntanya de la Roca.

Un camí empedrat amb una pujadeta prou important ens va acostant poc a poc al capdamunt de la muntaya, on hi trobem el conjunt de l’ermita de la Mare de Déu de la Roca i, una mica més amunt, la de Sant Ramon, considerada una mena de far per molts mariners. Malauradament, i tot i ser estiu, el conjunt tanca a les 8 de la tarda, així que ens quedem amb les ganes d’entrar-hi.

Tot i això, podem aprofitar un “balcó” natural des d’ on podem gaudir de fantàstiques vistes a tot el Camp de Tarragona i una mica més enllà….i de pas, fem també un petit mos recuperador de forces que ens ajuda a que la tornada pel camí vell que unia Mont-roig amb l’ermita sigui més àgil i divertida. Finalment, no ens ha calgut encendre els frontals…i és que els primers dies de Juliol el dia encara s’escurça a pas de cargol!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *