Descoberta del territori i interpretació del patrimoni

sortida Rojals marxanordica 21nov

Diumenge, 21 de Novembre
Tipus de sortida: matinal llarga (trobada a les 8:00h a Reus i 9:00 a Rojals, Corral de la Marieta)
Preu: 15 € (12€ clientes/s Ennatura’t)
Distància: 9 km
Desnivell acumulat: 280 metres
Dificultat: mitjana
Inscripcions: hola@ennaturat.cat o al 679.99.69.51

Aquest cop, i sota el guiatge de la cooperativa El Reboll, us proposem una caminada interactiva en la que recorrerem les capçaleres de la gran Vall de Montblanc. Durant el recorregut coneixerem tres balmes que van servir d’aixopluc als habitants de la zona i es convertiren també en santuaris artístics en un període que aniria des del Paleolític final i el Neolític-Edat de Bronze, és a dir, fa aproximadament de 12000 a 4000 anys enrere. Durant la ruta anirem realitzant diverses parades als punts més rellevants relacionats amb les expressions d’art rupestre i també fixant-nos en el paisatge i els éssers vius que van poblar aquesta zona des del el període en que caçadors-recol·lectors i també comunitats de pagesos i pastors van realitzar les pintures rupestres.

Material recomanat: Roba i calçat adequat per caminar per la muntanya. Aigua i esmorzar. Trobarem tres fons a l’anada on podrem reomplir l’aigua, però a la tornada no hi ha fonts. Bastons de marxa nòrdica.

Places limitades a 14 participants. Reserva la teva plaça i no et quedis sense!!! 😊👋

P.d. Amb l’inscripció a la sortida s’inclou l’entrada gratuita al Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre de les Muntanyes de Prades, a Montblanc la mateixa tarda o un altre dia dins horari del CIAR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *