Activitats ennaturades, remullada i soparet d’estiu!

Dijous passat, 30 de Juliol, era el Dia Internacional de l’Amistat i, casualment, va ser també el dia escollit per a fer el nostre soparet d’estiu envoltades de dones boniques amb qui cada cop compartim més bons moments, converses interessants i, sobretot, molts riures. Entre nosaltres acaba brotant, i ens encanta que passi, l’amistat.

Així doncs, ens vam trobar al Passeig Marítim de Cambrils i vam fer, d’una banda, un entrenament i patxanga de volley-platja i, de l’altra, una passejada de marxa nòrdica per la vora de la mar. Després de l’esforç va venir la recompensa…. un banyet super gratificant que ens va refrescar per anar plegades a sopar al xiringuito on, un cop més, vam passar una molt bona estona.

Ens agrada fer esport en companyia, això ens dóna el doble d’energia i de motivació. Viure envoltades de persones que sumen fa que creixem i siguem cada dia millors.

Gràcies a totes/s i cadascuna de vosaltres per compartir VIDA amb nosaltres!

La marxa nòrdica continuarà durant el mes d’Agost amb algunes sortides puntuals que podeu anar consultant a l’agenda de les xarxes socials i en aquesta mateixa web.

Els entrenaments EN-FORMA, EN-CORE i EN-RUN els reprendrem al setembre amb moltes ganes, bon rotllo i carregades d’energia.

Que passeu un BON ESTIU!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *