Sortida familiar a Sant Joan del Codolar

Caminada familiar per la falda del Montsant

El passat mes de Març ens vam trobar unes quantes famílies per anar a conèixer camins i corriols ancestrals que ens porten a conèixer una petita part del Parc Natural de la Serra de Montsant.

Tot i que el dia va començar amb una pluja fina que s’anava intensificant a mesura que ens acostàvem al nostre punt d’inici, no ens vam deixar espantar i vam esperar pacients a veure si aquella pluja era passatgera. Afortunadament, així va ser!

Vam sortir de l’ermita de Sant Joan del Codolar, a Cornudella del Montsant, seguint el GR174, sender que va resseguint la majestuosa serra per la seva falda. Mentre anem avançant, gaudim també del paisatge que ens queda als nostres peus, amb l’afegit aquell dia de les petites nuvolades que es barregen amb els camps i li donen un aspecte encara més màgic al nostre entorn.

Ens trobem amb el Camí dels Cartoixans, un camí ancestral que ens reconecta encara més amb la terra i amb el paisatge. Aquest ens portarà entre camps de nou fins al GR174, o el Camí de la Llisera, que ben apegats al Montsant ens durà de nou fins a una de les seves ermites més emblemàtiques en la que encara hi viu una ermitana, la Montserrat.

Tot i la incertesa i la pluja inicial va acabar sent un matí genial en el que vam compartir ruta i aventures en un entorn natural que mai deixa de sorprendre’ns. Gràcies per acompanyar-nos famílies!

Ermita de Sant Joan del Codolar (Cornudella del Montsant)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *