Camins del Baix Camp

Sortida de marxa nòrdica a Montbrió del Camp

5 de Febrer 2022

Matinal de marxa nòrdica per camins que tenim ben a la vora i sovint ens passen desapercebuts. Aquest cop no ens hem mogut de la comarca i hem anat a descobrir camins de Montbrió i Botarell. Una circular d’uns 11 km i 120 metres de desnivell acumulat, una ruta suau i agradable que ens permet anar avançant a bon ritme.

Després d’una bona estona avançant per camins que aprofiten l’orografia del Barranc de l’Ànima Blanca vam començar a caminar entre camps de cultiu, majoritàriament oliveres i avellaners, i ens endinsem en el que és segurament el paisatge més identificatiu de la nostra comarca.

Després de la parada obligada per esmorzar, hidratar-nos bé i recuperar forces, seguim caminant direcció Botarell. Passem sota la falda del Bresc i tot descendint direcció Botarell gaudim de les excel·lents vistes que queden davant nostre. Aprofiem també per fer-nos la foto de grup.

Casualitat o no, el 5 de Febrer és el dia de Santa Àgueda, qui és popularment la patrona de les dones. I ja ho veieu, dissabte erem un bon grup de dones disposades a passar un matí fantàstic d’exercici i bona compayia!

La tornada cap a Montbrió la varem fer pel Barranc de Segures, i un cop creuat el poble (vam aprofitar per passar per l’ermita de Sant Antoni) vam arribar de nou als cotxes i vam donar per finalitzada la nostra ruta de dissabte. Moltíssimes gràcies a totes les participants, un cop més un matí genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *