Un hivern amb molta marxa nòrdica

Adaptant-nos a les mesures PROCICAT i a les circumstàncies, aquest hivern hem continuat amb les nostres sortides regulars entre setmana.

Pensem que ara més que mai, l’exercici físic a l’aire lliure, preferentment en un medi natural, és una de les més bones teràpies per combatre aquests temps d’incertesa i d’angoixa pel “què vindrà”…i no parlem tant sols de la importància de seguir mantenint-nos en forma i fer-ho amb una activitat física totalment adaptada a la nostra condició física, com és la marxa nòrdica, sinó també a la necessitat de compartir estones amb companys marxaires, de xerrar, d’explicar-nos alegries i tristeses i de fer-ho plegats!

Ens apassiona la marxa nòrdica, però també ens encanta que les nostres sortides siguin l’excusa per sortir de casa i ajudar també en aquests aspecte més SOCIAL, més EMOCIONAL, contribuint (sense perdre la tècnica amb la xerrera…) a que us sentiu part d’un GRUP.

Des dels camins pròxims a la nostra ciutat hem tingut el plaer de veure i viure l’HIVERN…com han anat canviant els colors i l’aspecte del paisatge, com s’anava escurçant el dia i com, per fi, es tornava a fer més llarg!

Hem patit el fred dels dies gèlids i ens ha reconfortat també l’escalfor agradable del sol d’hivern…i aquestes darreres setmanes, estem gaudint caminant entre ametllers florits que tornen a pintar de color els nostre camps. Una espectacle deliciós!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *