Tant la marxa nòrdica com els entrenaments funcionals poden adaptar-se a les necessitats d’organismes i entitats que vulguin incloure o proposar una activitat en la que l’activitat física i la natura/zones verdes van de la mà.

A Ennatura’t podem adaptar-nos i preparar-vos activitats a mida tant pel que fa a la durada com a la intensitat;

– taller d’iniciació a la marxa nòrdica

– entrenaments funcionals als parcs i camins dels vostres pobles/ciutats

– sortides de marxa nòrdica puntuals o regulars

– tallers d’iniciació i sortides regulars per a gent gran,…

No ho dubteu i contacteu amb nosaltres per explicar-nos què us agradaria oferir, segur que us podem ajudar!

Alguns exemples de les nostres activitats ;

  • L‘ estiu 2020 i 2021 hem estat fent tots els DILLUNS de Juliol i Agost al Passeig Marítim de Cambrils (zona Llosa) una activitat de marxa nòrdica (tastet + sortida) organitzada pel Patronat de Turisme de Cambrils.
  • El passat mes d’Octubre (2019) vam realitzar una activitat de guiatge i acompanyament al llarg del GR92 en el seu pas per Mont-roig del Camp (Miami Platja). Aquesta, fou una activitat organitzada per la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp en el marc del cap de setmana dedicat a les Jornades europees del Patrimoni. En aquest cas, una combinació perfecte d’activitat física i descoberta del patrimoni natural i cultural de la zona.
  • Activitats per a l’Ajuntament de Reus; Casal de Joves, Fundació Educativa i Social (Casal Estiu 2021), Setmana de la Gent Gran, Jornades Ed Hack, etc…