Agost 2020

Aquesta setmana la Revista de Cambrils es feia ressò d’ una de les activitats organitzada per Turisme Cambrils que ha estat novetat aquesta temporada, la marxa nòrdica.

La marxa nòrdica compleix amb tots els requisits per a poder continuar fent activitat física respectant les recomanacions que en temps de COVID19 ens arriben de les autoritats sanitàries. Durant la pràctica de la marxa nòrdica podem mantenir en tot moment la distància física recomanada i des d’Ennatura’t garantim també que cada participant tindrà els seus propis bastons mentre dura l’activitat i que desinfectem amb molta cura per al seu ús posterior.

Així que ja ho sabeu! si sou per Cambrils aquest mes d’ Agost i us bé de gust d’iniciar-nos i/o venir a fer marxa nòrdica amb nosaltres, contacteu-nos i us apuntarem als DILLUNS MARXAIRES de Cambrils!

Enllaç a l’article de la Revista de Cambrils on parlen de l’activitat que fem a Cambrils tots els DILLUNS del mes de Juliol i Agost.

http://www.revistacambrils.cat/noticia/30182/nordic-walking-la-principal-novetat-de-les-activitats-que-proposa-turisme-de-cambrils-per-?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook