Agost 2020

Aquesta setmana la Revista de Cambrils es feia ressò d’ una de les activitats novedoses que des de Turisme Cambrils s’ha fomentat aquest estiu per mantenir en forma a tots els cambrilencs i cambrilenques i a tots els visitants d’aquesta bonica vila marinera.

La marxa nòrdica compleix amb tots els requisits per a poder continuar fent activitat física respectant les recomanacions que en temps de COVID19 ens arriben de les autoritats sanitàries. Durant la pràctica de la marxa nòrdica ens és possible mantenir en tot moment la distància física recomanada i des d’Ennatura’t vetllem també perquè cada participants tingui els seus bastons propis mentre dura l’activitat i que desinfectem amb molta cura per al seu ús posterior.

Així que ja ho sabeu! si sou per Cambrils aquest mes d’ Agost i us bé de gust d’iniciar-nos i/o venir a fer marxa nòrdica amb nosaltres, contacteu-nos i us apuntarem als DILLUNS MARXAIRES de Cambrils!

Enllaç a l’article de la Revista de Cambrils on parlen de l’activitat que fem a Cambrils tots els DILLUNS del mes de Juliol i Agost.

http://www.revistacambrils.cat/noticia/30182/nordic-walking-la-principal-novetat-de-les-activitats-que-proposa-turisme-de-cambrils-per-?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook