L’objectiu és treballar la musculatura profunda del tronc per tal de millorar l’estabilitat, el control i la percepció corporal. Serà una bona base tècnica i postural per a realitzar un correcte entrenament de la força i també serà de gran utilitat per a totes aquelles persones que volen prevenir i millorar el mal d’esquena.

Tot i les similituds amb el Pilates, les nostres variants es centren en la musculatura de la faixa abdominal, zona que també es coneix com el CORE i que compren principalment les abdominals, zona lumbar, glutis i la musculatura pèlvica.

El treball de CORE és molt important tant en les activitats diàries com a l’hora de realitzar qualsevol esport ja que és ens permet enfortir i anar tonificant la regió abdominal i la part baixa de l’esquena, el que també podríem anomenar el “corset del nostre cos” que, entre altres funcions, protegeix alguns dels òrgans més importants del nostre cos.

Una bona musculatura de la faixa abdominal actua com escut i esquelet dels òrgans interns, una zona desprotegida per l’absència d’estructura òssia.

Pren consciència corporal i enforteix la musculatura interna, ben aviat en podràs veure els resultats!