It always seems impossible until it’s done!

Sembla impossible fins que està fet!

Moltes persones creuen que millorar la seva forma física és una missió impossible. Per diversos motius; falta de temps, per l’edat, per la baixa forma de la que partim, ….o, simplement, per falta de motivació i voluntat: sabem que ens aniria molt bé, però no sabem ni per on començar….

Nosaltres n’estem convençudes que juntes/s podem aconseguir-ho!!!

Contacta’ns i en una primera entrevista sense compromís estudiarem el teu cas per proposar-te un pla de treball totalment PERSONALITZAT.

Aquest entrenament és un servei d’activitat física totalment individual impartida per un entrenador expert que planificarà els teus entrenaments per tal d’aconseguir els objectiu de condicionament físic i millora de la salut.

Durant l’activitat supervisarem en tot moment l’execució d’aquesta i farem després una valoració i un seguiment per aconseguir la motivació i adherència a uns hàbits saludables.

I a tot plegat, un afegit bàsic i importantíssim per a nosaltres serà el de realitzar aquests entrenaments a la NATURA, en els parcs i camins del nostre poble o ciutat. Aprofitarem, d’aquesta manera, els múltiples beneficis que la natura ens aporta per si mateixa, que juntament a la progressiva millora del nostre estat física esdevindrà un pack complet de satisfacció i felicitat.