Descobrint el Solsonès (dia 2)

La marxa (nòrdica) continua!

El diumenge ens despertem amb el cel ben tapat, i alguna boira baixa. Però a mesura que nosaltres ens activem, el sol es va imposant i el paisatge que tenim davant es torna a convertir en un mar de camps i muntanyes sense fi…

Ens espera en primer lloc un esmorzar ben complert i revitalitzant, deixem badalls i mandres i comencem a planificar el matí.

Res millor per activar-nos que una sessió de l’Helena, aquest cop a l’exterior. Un balcó privilegiat amb on anar deixant que múscul a múscul, respiració rere respiració…preparem el nostre cos per agafar bastons i posar-nos rumb el nou camí.

Ennatura`t

Bastonts a punt i comencem la ruta!

Aquest cop sortim caminant des de Casa Angrill, i fem tota la ruta per pistes i camins, marxant entre camps ben acolorits gràcies a les pluges dels últims dies i on la natura batega en tota la seva esplendor.

La Serra d’Angrill i el seu entorn són tota una sorpresa!

Turons i boscos, el paisatge va onejant i al seu pas anem descobrint un territori tant desconegut com sorprenent….

Aprofitem un d’aquests prats verd i lila, els nostres colors, per fer-nos la foto de grup. El “marc” és immillorable!

La Rosa de Monpol ens serveix de referència, imponent i solitària. Els camps de conreu, les flors silvestres, l’esclat de la farigola, la parròquia de Masrrubies, ruquets i voltors, Pallàs, un sotabosc exhuberant…

Ens aturem a observar dos grans estanys on les granotes ens obsequien amb un sonor i potent concert…a la vegada, centenars de petits amfibis salten entre els nostres peus.

El camí puja una miqueta i ens porta a passejar a la vora de masies centenàries de la zona. Ens imaginem l’època en que eren plenes de vida i planegem com ens hi agradaria viure…

I aixi, anar parlant i gaudint de la marxa, arribem de nou fins dalt d’un turó que ens regala de nou la immensitat del Solsonès davant nostre.

Sense adonar-nos’en tornem a ser a Casa Angrill. Una bona rebuda de tot el grup, un vermutet saludable, i ens preparem per dinar!

Un dinar dels bons; gaspatxo de síndria, paella espectacular de verdurestes i un pastís de xocolata especialment Ennatura`t!

Després de dinar, toca acomiadar-nos del lloc….a ritme de sardana, això sí! Ha estat un gran cap de setmanes!

Moltes gràcies noies per confiar un cop més en nosaltres. Heu estat un grup fantàstic!

I no volem deixar d’agraïr també la bona acollida i com ens heu cuida’t tot l’equip de Casa Angrill, moltíssimes gràcies! Si teniu ocasió, no deixeu d’anar-hi!

I bé…fins la propera, amb moltes ganes de continuar compartint esport, natura i aquest territori tant bonic que tenim amb totes valtros!